W moim przypadku przeprowadzono małą próbe (czyt. eksperyment) z natryskiem na drzwi środka Noxidol 3000, nie wiem jeszcze czy dobrze sie to spisze dla audio, bo jeszcze nie skończyłem robić paneli, żeby cos konkretnego o tym powiedzieć, ale na pewno jest w środku o wiele ciszej.
Jak nie zda to egzaminu to zawsze można na to maty przykleić
Co to za środek?I czy trzeba jakiegoś specjalnego urządzonka żeby to nanieść?czy jest w jakimś sprayu, albo można pędzlem.... :wink:
To jest jakiś środek do konserwacji i wyciszania, ale nie pisze na tym nic na temat audio tak, że napisałem ze to eksperyment, którego wynik będzie znany dopiero po zamontowaniu docelowych głośników.
Aha wcześniej podałem troche złą nazwe, właściwa to Noxudol 3100 info pod linkiem http://www.interdagnex.com.pl/?a=noxudol
preparat nanosi sie natryskiem zdaje sie że przez kompresor (nie robiłem tego osobiście), tylko później trzeba wietrzyć auto albo jeździc z otwartymi oknami bo śmierdzi niemiłosiernie, tak przez jakieś 12 godzin, później "zapach" zanika.
ale nie pisze na tym nic na temat audio tak, że napisałem ze to eksperyment
Ja lubię poeksperymentować :wink:
preparat nanosi sie natryskiem zdaje sie że przez kompresor (nie robiłem tego osobiście), tylko później trzeba wietrzyć auto albo jeździc z otwartymi oknami bo śmierdzi niemiłosiernie, tak przez jakieś 12 godzin, później "zapach" zanika.
Moje lewe drzwi delikatnie od czas do czasu trzeszczą - noszę się z zamiarę (w końcu) założenia obręczy z mdfu i jednocześnie chciałem kawałek tapicerki przejechać jakimś "wyciszaczem".
To i ja sie pochwale :lol: może nie sa najlepsze ale nie mogłem sie zebrać i podjechac w jakiś ładniejszy plener i brakuje na autku jednej rzeczy mianowicie takiej ładnej naklejki OCP :twisted:
To nie sa listwy meblowe to sa listwy specjalne do auta tak jak mowi Purchawa. Metr takiej listwy to koszt 20-30 zł. Listwy sa wyginane i formowane na zimno. Na listwach jest jeszcze dodatkowo folia ochronna ktora mozna zedrzec po instalacji ale ja tego nie zrobiłem bo jak narazie nie ma takiej potrzeby nie sa porysowane ani nic z tych rzeczy. Na octavie potrzeba około 9 metrów i 3-4 godzin pracy.
Ja zrobiłem sobie dolną krawędź szyb i nic nie schodzi. zakup na giełdzie w Gliwicach. Nic nie schodzi a autko jeździ po zimie (sól). PPK bardzo mi się podaba furka coś w moim stylu :wink: może jakiś spocik to sobie ją obejrze....? :szeroki_usmiech
Ja zrobiłem sobie dolną krawędź szyb i nic nie schodzi. zakup na giełdzie w Gliwicach. Nic nie schodzi a autko jeździ po zimie (sól). PPK bardzo mi się podaba furka coś w moim stylu :wink: może jakiś spocik to sobie ją obejrze....? :szeroki_usmiech
Z wielka checia wybrałbym sie na spocik i pogadał. Ale los chciał ze wszedzie mam daleko Płn-wsch Polska. Rzadko bywam w Wa-wie a na Ślasku to juz wogóle. Pod koniec lipca bede w Poznaniu bo wioze pare młoda to może w końcu spotkam sie z jakimiś klubowiczami.
Komentarz